Menu

 Overlijden van Andries van Saarloos. (18 april 2008)
Vandaag kregen we het droeve bericht dat onze broeder Andries vanSaarloos is overleden. Een enorm verlies voor Clary, Marianne, Tonnes, Sybelle en Peter. In hun laatste mailtje vandaag schrijven ze:
Hij stierf in alle rust met ons allemaal om zijn bed heen.  We weten zeker dat voor hem het lijden voorbij is en dat hij bij God is.  In de bijbel staat dat, wie in Jezus als zoon van God geloofd, de dood niet zal zien maar eeuwig leven zal hebben bij Hem, daar waar geen  pijn, ziekte, verdriet of rouw meer is. We weten zeker dat dit voor  Andries waarheid is.
Sybelle noemde nog een zin uit een lied: In het laatste uur zal ik zegevierend ingaan, in rust met Hem die mij  heeft voort geleidt.
We zijn heel verdrietig, hadden hem nog heel graag een poosje bij ons  gehad maar zijn ook heel trots dat hij zo dapper dit alles heeft  doorstaan. Hij heeft er echt voor gevochten. We hebben dit met elkaar kunnen beleven, we hebben afscheid kunnen nemen al is het erg jammer dat hij niet meer met ons heeft kunnen praten. Vandaag gaan we naar huis en Andries wordt naar Den Helder gebracht. Herman en Joke zullen het weekend komen om bij Clary te zijn. Maandag komt de begrafenis ondernemer met ons praten en we weten ook dat  donderdagmiddag de afscheidsdienst en de begrafenis zal plaats vinden.
We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor al jullie medeleven met ons, Andries is ruim 6  weken ziek geweest en heeft 4 weken op de intensive care gelegen.
Al die tijd waren jullie daar met jullie gebeden, liefde, aandacht en zorg. Iedere dag was er post,  waren er emails en telefoontjes.  Heel, heel hartelijk bedankt namens ons allemaal, ook namens Andries!!!!!
Veel liefs, en hartelijke groeten,
Clary, Marianne en Tonnes, Sybelle en Peter.

Afscheidsdienst Andries van Saarloos
Donderdagmiddag 24 april was de afscheidsdienst van Andries. Een emotionele dienst waarin onze broeder Freek Keizer voorging. Herman Wind, de broer van Clary vertelde over de levensloop van Andries, en ook het gemengd koor Halleluja was met een delegatie aanwezig om ter herrinering aan Andries een lied te zingen.
Deze dienst is opgenomen en is te beluisteren door hier te klikken >>


Overlijden broeder Andries van Saarloos

Het is nog steeds moeilijk te bevatten dat onze broeder Andries, na een kort ziekbed overleden is. Het is pas enkele weken geleden dat we elkaar nog hebben ontmoet in de samenkomsten. Andries was altijd zo aktief in onze gemeente en assisteerde Jan en Janneke vaak bij de activiteiten en werkzaamheden in ons gebouw. Andries was een echte stille werker die in alle rust zijn arbeid in de gemeente heeft gedaan. Een enorm verlies voor de gemeente en natuurlijk voor Clary, de kinderen en kleinkinderen. We bidden hen allemaal Gods nabijheid en troost toe in de komende tijd.

Kaart Andries